Cuma, Mayıs 19, 2006

GENÇLİĞİM ve AŞK


Her akşam sokağın başına geldiğimde ,yanık tenli kumral bir erkek bana bakıyor , başını balkon demirine yaslamış..karda yağsa, yağmurda,mevsim kış ya da yaz..garip bir ilgi ile bana bakıyor ve daima bakacak ..ben sokağın başına her geldiğim de..
**************************************************************************

Seni düşünmeliyim..bir an aklımdan çıkmamacasına hep sen.. sen... sen..hep sen.
Seni düşünmek....
Bir oda ,sadece güneşi gören ama şafak da ve gün batımında yani kızıllığında girmeli güneş odaya ve odanın tüm duvarları ikimizin resimleri ile dolu olmalı ve aşk şarkıları çalmalı..bir de mektupların..durmaksızın mektuplarını okumalıyım...seni düşünmeliyim..Günlerce , aylarca hiç bir nesne ve olgu girmemeli araya ..sen bile olmamalısın gerçekliğinle..
Ben senle sensiz,senle yalnız olmalıyım o odada ..sen gülmelisin resimlerinde ,elin boynumda olmalı ,ellerin sımsıkı sarılmış bana..sen çocukça bakmalısın , büyüme büyümeyelim dercesine .ayrılık korkusu olmadan sarılmalıyız resimlerde, sen bende , ben sen de yok olmuşuz tek bir ışık..tüm duvarlar boydan boya ikimizin resmi ile dolu ,ayrı kalmamış , acı , özlem bilmeyen gözlerle..
günlerce aşk şarkıları çalmalı , bizim şarkılarımız ..senle sensiz,senle yalnız dinlemeliyim.. hep bu gün olmalı, geçmiş değil , gelecek de , hayalde değil..hep bu gün olmalı..senin olduğun gün..işte sen hep bugün ol, güneşin ilk ve son kızıllığın da .Battımı güneş , hemen yeniden doğsun, gün hep kızıl olsun..gece olmasın.
seni böyle düşünmek istiyorum..bir oda , kızılca bir aydınlık ve sadece ama sadece şarkılarımız,mektuplarımız... ve ben yalnız , tek başıma... ( 23.ARALIK.1982 )

2 yorum:

  1. Çok sevdim ben burayı ve üç noktaları...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim...bazen 2 nokta da olabiliyorlar..o an molalarım onlar arada tek nokta olursa o an yeterince hissedilemiyormuş gibi bir duygu yarattığı için...üç noktalar araya giriveriyor.

    YanıtlaSil