Salı, Ocak 22, 2019

pek datlı pek....


efendim malzemeler fotoğraf da görüldüğü üzere,
bal kabağı, kestane, dut kurusu, pekmez.



bir önceki gece sobanın üzerinde kestane kebap yapmıştık 
kalan kestaneleri, bal kabağı ile birlikte üstünü örtecek,
kadar su ile pişirdim. pişerken dut kurularını ekledim.
ocaktan alınca blender ile koyu püre haline getirdim.
lezzeti gayet iyiydi ama bir az pekmez ekledim.


kaselere bölüştürdüm.
üzerini süsleyip servise hazır ettim.
lezzetini kısaca şöyle anlatayım,
pek bi datlııı pek.


2 yorum:

  1. ^_^ bu bir otomatik yorum olduğu için üzgünüm zamanım çok azdı tüm blogger arkadaşlarıma destek olmak için geldim KONULOJİ sizi seviyor tüm blog sahibi arkadaşlara başarılar diliyorum <3

    YanıtlaSil
  2. Nefis olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil