internet gezmelerinin kahvaltıya yansıma hali;
blogları gezerken
tarifine rastladım lakin maydanoz ile yapılmıştı
evdeki yeşillik rezene (rakı otu) olunca
3 yumurta, 3 yemek kaşığı yoğurt, 3 yemek kaşığı su,
krep kıvamına gelecek ölçüde un,bir miktar rakı otu,
karabiber,kırmızı pul biber,kimyon da işe karışınca
ve
karşınızda
rakı otlu kaygana
tavada çok az yağ ile kızardılar.
kahvaltıda kayganaya eşlik edenler hatıra fotoğrafı istediler,
sağdan sola
portakal reçeli,limon reçeli,keçi peyniri ve domates
''moon''
incirleri yemekle meşgul
çok güzel şeyler var burada,da antakya yemekleri blogunuzdan geldim :) agzım sulana sulana :)ne güzel geziyorsunuz Maşallah.Şu rakı otu ne demek oluyor acaba ?bilemedim.Calih olmadığıma bırakın :)yazarsanız sevinirim.İyi günler.
YanıtlaSilNot blogum yok.Sizi sık kullananlara ekledim
Senem.
senem merhaba
YanıtlaSilpaylaşmış olduğumun mutluluğunu duyumsattığın için teşekkürler,
rakı otunun diğer adı yaban rezenesi anason kokusundan dolayı rakı otu diyorlar.
takiplerini bekliyorum
sevgiler
bayılırımmmm harika bir tarif
YanıtlaSil