tag:blogger.com,1999:blog-23335907.post2020678815789042190..comments2024-02-19T23:48:55.015+03:00Comments on Cheerfulmoon: kabak tatlısı deneysel...moonhttp://www.blogger.com/profile/11748675373103701053noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-55012049548953257182016-11-09T14:35:49.712+03:002016-11-09T14:35:49.712+03:00evet iyi bir kabak çıkmadı. sade sütle bile kıvam ...evet iyi bir kabak çıkmadı. sade sütle bile kıvam almayacak kadar doygun değildi çorba yapsam un gerek koyulaştırmaya. neyse denemeydi zaten. moonhttps://www.blogger.com/profile/11748675373103701053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-89400426460684763352016-11-09T14:34:27.818+03:002016-11-09T14:34:27.818+03:00yiyemezsin yiyemezsin. su gibi lezzetsiz. suya hak...yiyemezsin yiyemezsin. su gibi lezzetsiz. suya haksızlık olmasın su dünyanın en leziz içeceğidir.moonhttps://www.blogger.com/profile/11748675373103701053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-4427012593332759062016-11-09T14:33:38.096+03:002016-11-09T14:33:38.096+03:00iki yıldır hani o içi turuncu bal kabağım olsun is...iki yıldır hani o içi turuncu bal kabağım olsun istiyorum ama o tohum bizim burada olmuyor. bende her tohumu deniyorum işte. Datça'nın yerli kabağı gibi oluyor ne eksem. lifli su gibi tatsız. Datçalılar her türlü kabağı kızartıp, sarımsaklı yoğurt ile yiyorlar. tatlı adetleri yok. kabaklar da zaten tatlıya uygun değil. napalım kısmet değilmiş. moonhttps://www.blogger.com/profile/11748675373103701053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-58729222065377075312016-11-09T14:29:48.730+03:002016-11-09T14:29:48.730+03:00olmazdı, su gibi bir kabak ve çok tatsız.olmazdı, su gibi bir kabak ve çok tatsız.moonhttps://www.blogger.com/profile/11748675373103701053noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-10365670820197104232016-11-08T23:55:24.212+03:002016-11-08T23:55:24.212+03:00Selam kabağınızın cinsi fotoğraftan gördüğüm kadar...Selam kabağınızın cinsi fotoğraftan gördüğüm kadarıyla sanki kabak çekirdeği kabağına benzettim. O yüzden de olabilir. Ya da bazı kabaklar tatsız oluyor ondan dolayı.Geçenlerde kabak tatlısına sanki aşerdim. Çok severim. Ben çorbasını yapıyorum. eşimle çok seviyoruz. az suyla kabağı kaynatıp robattan geçiriyorum İçine süt koyup tekrar kaynatıyorum. Sevgiyle kalın.parıldayan çiçekhttps://www.blogger.com/profile/02462804810168217709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-31375050689247527902016-11-08T19:15:33.169+03:002016-11-08T19:15:33.169+03:00Tadini bilmem ama fotograflar cok basarili :) Ben...Tadini bilmem ama fotograflar cok basarili :) Ben yerim gibi sanki.tülinhttps://www.blogger.com/profile/08565977165963841776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-41889091012546429882016-11-08T15:33:15.307+03:002016-11-08T15:33:15.307+03:00kabağın cinsi ile mi alakalı acaba? bazı kabaklar ...kabağın cinsi ile mi alakalı acaba? bazı kabaklar çok tatsız oluyor. Olsun ne yapalım arada oluyor böyle, tahin pekmez katıp kaşıklasaydın. Kabağın her türünü seven biri olarak, senin olmadı dediğin kabağın fotoğraflarına bakarken bile yutkunuyorum ben:)<br />Emel Sevren Pınarhttps://www.blogger.com/profile/02903982289828257810noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23335907.post-34369017983000167522016-11-08T11:25:57.684+03:002016-11-08T11:25:57.684+03:00Biraz da pekmez ve tahin koysak nasıl olurdu acaba...Biraz da pekmez ve tahin koysak nasıl olurdu acaba ...Güliz'in Dünyasıhttps://www.blogger.com/profile/08357574654121998525noreply@blogger.com